opinii

„Russiagate”. Cum a erodat media mainstream democrația declanșând contestarea votului democratic când rezultatele nu bat cu așteptările

de Robert Gabriel Ciobanu, Facebook

Comisia specială a lui Mueller nu a descoperit nicio probă care să susțină presupusa colaborare a echipei de campanie a președintelui Trump cu Rusia.

După doi ani în care Partidul Democrat l-a atacat constant pe Trump, ajungând să-i nege legitimitatea și dreptul de a guverna, după doi ani în care mass media a împins zi de zi povestea conspirației rusești pe agenda publică și a întreținut o atmosferă ostilă (cu repercusiuni încă imposibil de cuantificat pentru ordinea internațională), după doi ani în care universitățile au propagat aceleași clișee despre moartea democrației, dispariția liberalismului, asaltul rușilor și echivalența dintre republicani și naziști, a sosit momentul ca adevărul să iasă la lumină.

Iar lucrurile trebuie spuse pe nume: tot ce s-a întâmplat în ultimii doi ani a fost o minciună!

The special counsel did not find that any US person or Trump campaign official conspired or knowingly co-ordinated with Russia.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Partidul Democrat, alături de organele de propagandă din media mainstream, activiștii sociali și profesorii universitari care au mințit în ultimii doi ani, fără pic de responsabilitate, conștiință și bun simț, au erodat democrația și liberalismul!

De doi ani sapă la temelia guvernării liberale. De doi ani slăbesc în fiecare zi încrederea publicului în democrație. De doi ani obstrucționează procesul democratic. Cine va plăti pentru toate daunele pe care le-au produs? Cine va fi tras la răspundere pentru zecile de mii de articole mincinoase care au populat oră de oră rețelele de socializare și întregul spațiu virtual?

Eticheta de „mincinos” va însoți de acum înainte mereu media mainstream. Au generat valuri de ură și au declanșat un fenomen pe care nu știm dacă îl vom mai opri în viitor: contestarea votului democratic atunci când rezultatele nu bat cu așteptările. Însăși natura regimului liberal este amenințată. Iar la erodarea ei mass media și universitățile au contribuit fără niciun scrupul.

Citește mai multe opinii de Robert Gabriel Ciobanu

„RUSSIAGATE”. Trump, total exonerat: Nu a existat nicio colaborare cu Rusia în alegerile din 2016


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button