opinii

Ivona Boitan: „Cine ești tu, să-i spui unui părinte că te-ai speriat de dimineață, când i-ai văzut copilul cu coasa pe spate mergând alene spre școală?”

de Ivona Boitan, Facebook

Cine ești tu, să-i spui unui părinte că te-ai speriat de dimineață, când i-ai văzul copilul cu coasa pe spate mergând alene spre școală?

Cine ești tu, să-i spui unui părinte că sărbătoarea asta cu draci, vârcolaci, vrăjitoare, scheleți și mutilați nu are nici o legătură cu cine suntem noi?

Cine ești tu, să-i spui unui părinte că, decât să-și ducă copilul duminica la mall să vadă dovleci, mai bine l-ar duce la biserică, să-l vadă pe Hristos?

Cine ești tu, să-i spui unui părinte că această sărbătoare complet kitsch are loc în viața lui numai fiindcă el n-a adus în viața lui cărțile care îi trebuie?

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Cine ești tu, să-i spui unui părinte că acest gen de sărbători de import mușcă din ale noastre așa cum monoglutamatul omoară gustul pentru natural?

Cine ești tu, să-i spui unui părinte că toată această cohortă de apariții din iad făcute să pară drăguțe nu fac decât să-l pregătească pentru cele adevărate, care nu mai sunt chiar așa drăguțe?

Cine ești tu, să-i spui unui părinte că sărbătoarea asta are două scopuri care converg: să te obișnuiască cu gândul că iadul nu există și e doar o glumă de speriat copiii și să investești cât mai mult în asta?

Cine ești tu, să-i spui unui părinte că, dacă-l îmbracă pe copil ca pentru iad și-l trimite la școală așa, el are mai multe șanse să ajungă la iad și nu la școală?

Cine ești tu, să-i spui așa ceva unui părinte. Că doar noi trăim în țara lui „eu te-am făcut, eu te omor!”. Doar că acum părinții nu le mai omoară copiilor spinarea cu bătaia, ci sufletul, prin investiții costisitoare.

E „amuzant”, nu-i așa, că atât de mult își iubesc copiii, încât le cumpără, atunci când sunt mici, lucruri omorâtoare de suflet, iar mai apoi, când cresc, se plâng că-i văd cu doza de „Hell” în mână.

Semnat: Un Easter Worshipper

Citește mai multe opinii de Ivona Boitan


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button