Marşul pentru Viaţă

România pentru viață va premia cele mai frumoase activități pro-viață organizate online

Luna pentru viață 2020 se mută acasă și în mediul online

de Redacția Stiripentruviata.ro

Dragostea pentru viață învinge frica de coronavirus. Pe fondul restricțiilor privind organizarea evenimentelor publice, activitățile din Luna pentru viață 2020 se mută acasă și în mediul online, anunță Asociația România pentru viață, co-organizator al Marșului pentru viață de la Bucuresti.

Asociația va organiza o serie de webinarii pro-viață pentru adolescenți, tineri și diferite organizații pro-viață din țară.

Miercuri, 18 martie, România pentru viață va găzdui o întâlnire online cu mai mulți organizatori locali ai Marșului pentru viață din țară. Prin intermediul acestei întâlniri ne dorim realizarea unui schimb de experiență între organizatorii locali, oferirea unui sprijin pentru depășirea dificultăților întâmpinate și discuții despre activități pro-viață care pot fi organizate în timpul anului.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Activități cu hashtag-ul #LPV2020AcasaOnline vor fi organizate și de alte asociații pro-viață din țară. Eliza-Maria Cloțea, Președintele Asociației Studenți pentru viață, a publicat deja o listă cu 10 idei de activități pro-viață, iar Anita Radics, Președintele ATOR Banatul de Munte, a pornit o leapșa pro-viață prin care a provocat mai mulți prieteni să vorbească despre motivele pentru care fac parte din generația pentru viață.

Inspirată fiind de leapșa Anitei, adresez rugămintea Departamentului Pro-Vita al Mitropoliei Moldovei și Bucovinei să facă bannere personalizate cu mesaje pro-viață trimise de oameni, pentru că sunt foarte frumoase bannerele pe care le-au făcut până acum. De asemenea, o invit pe Veronica Iani, autoarea cărților din colecția „Fiecare viață este un dar”, să scrie câteva povestiri la cererea părinților și copiilor.

Tu ce activitate pro-viață faci în #LPV2020AcasaOnline? Inspiră-te din ceea ce fac alții, vino cu propriile idei, implică-te și postează despre ceea ce faci, apoi trimite-ne linkul pe adresa de mail romaniapentruviata@gmail.com.

Asociația România pentru viață va premia cele mai frumoase 30 de activități pro-viață organizate până la 31 martie 2020 acasă și în mediul online. Tema Lunii pentru viață 2020 este „Pentru viață. Pentru părinți. Pentru copii”.

Dacă se vor ridica restricțiile până atunci, Marșul pentru viață va fi organizat duminică, 17 mai, de Ziua Națională a Familiei.

Alexandra Nadane
Președintele Asociației România pentru viață


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button