Marşul pentru Viaţă

Luna pentru viață se mută online. Anita Radics de la ATOR – Banatul de Munte lansează „provocarea pro-viață” pe Facebook

de Redacția Stiripentruviata.ro

Președinta organizației de tineret ATOR Banatul de Munte a scris pe Facebook:

Luna pentru viață – Acasă & online

Chiar dacă situația pandemiei de coronavirus ne ține departe unii de ceilalți, fizic, și de toate lucrurile din care, în această primăvară, doream să facem o poveste, timpurile în care trăim ne permit să fim aproape unii de ceilalți și împreună de lucrurile în care credem, la doar “un click distanță”.

Luna pentru viață – Acasă & online este o alternativă de a sărbători aceste zile de debut de primăvară, dedicate mamei, femeii, copilului (născut și nenăscut) și familiei, fiind cu toții în siguranță, la casele noastre.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Să ne imaginăm că ne plimbăm prin oraș și vedem cum pe stradă se desfășoară activitățile primăverii, dedicate darului vieții. Cel mai probabil ne-am opri să gustăm câteva minute din această bucurie și din aceste motive pentru care o bună parte din tânăra generație de astăzi se numește mândru “generația pentru viață”.

Hai să ne închipuim că strada aceasta, aflată “în carantină” pentru o perioadă, este tocmai feed-ul pe care navigăm neobosit și că aceste mici mesaje cu tematica vieții reprezintă activitățile cu care, în mod normal, am fi împodobit străzile în această lună. Noi vă invităm, oricum, în mediul online, să luați parte la activitățile noastre dedicate vieții, mamei, copilului, familiei, activități gândite pentru doar “un click distanță”. Veți veni să vă alăturați nouă? 🙂

Îi încurajez și îi provoc (!) pe toți prietenii mei să ducă mai departe, alături de mine, mesajul Lunii pentru viață (și) în Banatul de Munte, prin împărtășirea zilnică a mesajelor, imaginilor, mărturiilor, culorilor, bucuriilor și motivelor pentru care noi suntem Generația (mereu) pentru viață!

Doresc să lansez această provocare și să nominalizez. Prietenii mei au multe povești și motive pentru care ei se numesc “Generația pentru viață”. Așa că, primele persoane pe care eu doresc le provoc astăzi ca timp de o săptămână să ia parte zilnic la “activitățile noastre online” și să le împărtășească mai departe cu prietenii lor, împreună cu alte motive pentru care ei fac parte din “Generația pentru viață”, sunt Anamaria Nicoleta și Manuel Muraru! 🙃

Luna pentru viață vine cu noi acasă și, de acasă, înapoi în inimile tuturor celor ce sunt aici să o guste!

#lunapentruviațăonline #generațiapentruviață #proviață #prolife


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button