familie

Replică magistrală către Marilena Rotaru și anti-pesediștii care boicotează Referendumul: „Nu mai votați în 2019 fiindcă PSD organizează alegerile?”

Jurnalista Marilena Rotaru a comentat la un status de Facebook al scriitorului Claudiu Târziu, acuzând că referendumul trebuie boicotat, deoarece ar fi „politizat” de PSD, partidul aflat la guvernare.

Marilena Rotaru l-a întrebat pe Claudiu Târziu:

Esti de acord sa oferi capital de imagine unui partid antiromanesc, represiv si anticrestin, adica PSD?

Replica altui utilizator a fost:

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Marilena ești de acord să boicotezi alegerile din 2019 pe motiv ca psd le organizează? Cum vei vota anti psd dacă nu mergi la vot?

Claudiu Târziu a răspuns și el:

Oameni buni, legea care permite referendumul a fost votată în Parlament de TOATE partidele în afara de USR. Despre ce referendum al PSD vorbim?


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button