familie

„Adevarul” îi înfierează public, pe prima pagină, pe adolescenții care susțin referendumul în videoclipurile Coaliției pentru Familie

de Andrei Iosif

În dimineața de 13 septembrie 2017, la câteva zile după începerea anului școlar, sub titlul „Copii folosiți în cruciada Coaliției pentru Familie”, ediția tipărită a ziarului Adevărul a publicat pe prima pagină portretele adolescenților care susțin referendumul pentru familie în videoclipurile făcute publice recent pe pagina Referendum pentru România.

Purtătorul de cuvânt al Coaliției pentru Familie, Ana-Corina Săcrieru, a menționat deja că, din punct de vedere juridic, adolescenții au discernământ și libertate de opinie, iar părinții acestora și-au dat acordul ca ei să apară în clipurile video.

În timp ce acuză Coaliția pentru Familie că se folosește de copii, Adevărul face exact acest lucru folosind tipul înfierărilor și tacticilor de intimidare a „dușmanilor poporului” practicate în anii 1950 de comuniști.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button