dependenţedroguri

Radu Buzăianu: „Urmăresc un pic mirat că tutunul e o problemă. Dar marijuana pare că nu”

Realizatorul TV Radu Buzăianu a scris de curând pe Facebook:

Urmaresc un pic mirat cum e comunicat in spatiul public consumul de marijuana. Pare ceva ce te face mai misto. Pare ceva ce te pune intr-o circumstanta pozitiva. Ma uitam cum s-a povestit ca s-a legalizat in Canada. Ati remarcat? Pare ca despre asta e vorba cu civilizatia. E o chestie de civilizatie. Privesc asa cu mirare, ca tutunul e o problema. Dar marijuana pare ca nu.

N-am nicio parere. Dar am asa… o senzatie. Imi place ideea cu un pusti prins de taica-su ca fumeaza. Si el se apara: „e marijuana” si taica-su se linisteste: „am crezut ca te-ai apucat de fumat.

 

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button