familieviaţa de familie

PSD va depune un proiect pentru dublarea alocațiilor copiilor

de Redacția Stiripentruviata.ro

Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD, a anunțat că partidul său va depune în Parlament un proiect de modificare a Legii bugetului pe anul viitor, astfel încât alocațiile copiilor să se dubleze. 

El a declarat că PNL a făcut la fel anul trecut la dezbaterile pe buget și de aceea guvernul liberal actual nu ar avea de ce să se opună.

„Chiar dacă Guvernul nu va trimite legea în Parlament și va prefera varianta asumării, asta nu înseamnă că PSD nu poate veni cu o lege de amendare a Legii bugetului. Deja am hotărât să venim cu o lege prin care se dublează alocațiile copiilor, deoarece anul trecut l-a făcut și PNL, și nu cred că au ceva împotrivă să facă același lucru și anul acesta. PSD consideră că, în prezent, alocațiile copiilor sunt prea mici”, a declarat Marcel Ciolacu.

Totuși, joi, premierul Ludovic Orban a declarat tot joi, în Parlament, că bugetul României pe 2020 nu mai suportă nicio nouă cheltuială suplimentară, informează ActiveNews.ro.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button