familie

PS Macarie, Episcopul Ortodox Român al Europei de Nord: „Să ne solidarizăm cu Camelia-Mihaela Smicală”

18221901_1858548807719290_7170139211912399486_n

Basilica.ro, 8 mai 2017

PS Macarie, Episcopul Ortodox Român al Europei de Nord, a transmis recent un îndemn la rugăciune pentru Camelia-Mihaela Smicală din Finlanda, condamnată la șase luni de închisoare pentru că ar fi atacat executorii judecătorești veniți să îi ridice în mod abuziv copiii:

Consider că datori suntem cu toții, oameni simpli și autorități, să ne solidarizăm cu Camelia-Mihaela Smicală, să îi arătăm că nu este singură în durerile sale și că nu trebuie abandonată cauza sa. Chem, așadar, la rugăciune stăruitoare pentru luminarea, ajutorul și izbăvirea Cameliei-Mihaela și a copiilor săi, Johan-Mihail și Maria-Alexandra și pentru luminarea și îmblânzirea celor care participă la procesul ei. Suntem alături de toți cei care se implică și se vor implica în acest caz și vom ajuta, ca și până acum, cu rugăciunea și cu fapta.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Citește și VIDEO. Solidaritate cu doctorița Camelia Smicală. Marș al tăcerii la Piatra Neamț

Citește și PROTEST- Mama Cameliei Smicală, în lacrimi pentru nepoții și pentru fiica ei: ”’Vreau să știe Camelia, că nu am abandonat-o”

SEMNEAZĂ PETIȚIA! Clic aici.

Citește și Dr. Camelia Smicală se luptă pentru a determina autoritățile române să ceară Finlandei eliberarea copiilor săi din custodia statului

Citește și Camelia Smicală Jalaskoski condamnată la 6 luni de închisoare pentru defăimarea autorităților care i-au luat copiii în urmă cu doi ani

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button