Marşul pentru Viaţă

Programul și invitații străini ai Marșului pentru viață 2019 de la Iași

Ryan Day (ADF International Londra) și Paul Ginoux (Choisir la Vie – Paris) vor fi invitații de onoare ai Marșului pentru Viață 2019 de la Iași, ce va avea loc pe data de 23 martie 2019, din Piața Unirii, începând cu ora 14:00.

Prezența distinșilor invitați se datorează relațiilor de colaborare internaționale pe care Departamentul Pro Vita din cadrul sectorului de Misiune al Arhiepiscopiei Iașilor le desfășoară cu instituții și ONG-uri europene pro viață pentru a promova și dezvolta proiecte locale și regionale ce au ca scop salvarea, protejarea și îmbunătățirea vieții umane din prima secundă a concepției. Cei doi invitați internaționali vor susține câte un discurs adresat participanților la eveniment.

Traseul Marșului pentru Viață 2019 de la Iași:

Piața Unirii – Str. Gavriil Musicescu – Bld. Independenței – Str. I.C. Brătianu – Bld. Ștefan cel Mare și Sfânt – Piața Unirii

Ryan Day este senior policy officer în cadrul Alliance Defending Freedom Internațional cu sediul în Londra, Mare Britanie.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Paul Ginoux este co-președinte al asociației Choisir la Vie, entitate organizatoare a Marșului pentru Viață din Paris, Franța.

Programul Marșului pentru Viață 2019 Iași este următorul:

  • 12:30 – 13:00 – Momente artistice
  • 13:00 – 14:00 – sesiune de discursuri ale invitatiolor
  • 14:00 – 15:00 – deplasarea Marșului pentru Viață pe traseul menționat
  • 15:00 – sesiune de încheiere a Marșului pentru Viață 2019

Mai multe detalii puteți afla pe paginile de Facebook Pro Vita Iași sau Marșul pentru Viață Iași.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button