Marşul pentru Viaţă

Programul Săptămânii pentru Viață la București

fiacare-viata-este-un-dar

Miercuri, 18 martie, ora 14.30, Str. Matei Basarab nr. 46: Conferința de presă pentru prezentarea Săptămânii pentru viață și a Marșului pentru viață.

Joi, 19 martie, ora 19.00, Casa de Cultură a Studenților: proiecția filmului „Gimme Shelter”, bazat pe povestea adevărată a unei adolescente de 16 ani.

Vineri, 20 martie, ora 18.00, Facultatea de Teologie Ortodoxă „Justinian Patriarhul”: medicul ginecolog Ionel Cioată susține conferința „Cum să salvezi viața unui copil nenăscut?”

Sâmbătă, 21 martie, ora 14.00Marșul pentru viață 2015 – „Fiecare viață este un dar”, pe traseul Piața Unirii – Str. Bibescu Vodă – Bd. Dimitrie Cantemir – Parcul Tineretului, urmat la ora 15.00 de concertul „Live for Life” susținut de IRIS, Vlad Miriță, Marius Bălan, Emisia 2, Ioana Picoș, Morris, Rafaelo Varga și Kaira.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Duminică, 22 martie, ora 15.00crosul „Alerg pentru viață” în Parcul Tineretului, cu scopul de a strânge fonduri pentru campania „Copil ca tine sunt și eu” destinată integrării copiilor cu dizabilități în societate.

Miercuri, 25 martie, ora 15.00, Centrul de găzduire pentru victimele violenței domestice „Diaconia”: concertul violonistului Bogdan Gogoncea de la Filarmonica „George Enescu” a Ateneului Român.

Miercuri, 25 martie, ora 18.00, Institutul Oncologic „Alexandru Trestioreanu“ – Fundeni: seara de lectură „Citim împreună”, în parteneriat cu Asociația P.A.V.E.L., în care actrița Ioana Picoș împreună cu alți actori tineri vor citi o poveste și vor discuta pe marginea ei cu copiii pacienți.

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button