valorile familiei

Primul ministru Victor Ponta a anunțat ca vor fi dublate alocațiile a 560.000 de copii din familii cu venituri reduse și instituționalizați

 alocație

Știri pentru viață, 13 aocombrie 2014

Cea mai importantă știre pentru familie riscă să treacă neobservată, pe fondul campaniei electorale. Indiferent de motivația deciziei și de opinia altora despre motivație, anunțul făcut de către primul ministru Victor Ponta va avea consecințe deosebit de importante pentru copiii si familiile României.

Victor Ponta a anunțat că miercuri, 15 octombrie, în ședința de Guvern, se va lua decizia majorării alocațiilor. Măsura presupune dublarea alocațiilor pentru 500.000 de copii care provin din familii cu venituri reduse și pentru alți 60.000 de copii din sistemele instituționalizate.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Declarația a fost făcută duminica aceasta la Bistrița. Cu aceeași ocazie, în legătură cu problema integrării romilor în societate, primul ministru a declarat că acest lucru poate fi făcut prin facilitarea accesului copiilor lor la școală.

„Orice copil, dacă merge la școală, are de o sută de ori mai multe șanse să se integreze decât cel care nu merge la școală, să se integreze în societate și să aibă o viață normal”, a completat primul ministru.

(foto: http://www.freedigitalphotos.net)


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button