valorile familiei

Municipalitățile din Sfântu Gheorghe și Târgu Secuiesc oferă reduceri și facilități pentru familiile numeroase

de Redacția Stiripentruviata.ro

Primăria Sfântu Gheorghe a oferit familiilor numeroase din municipiu peste 900 de carduri de reduceri şi facilităţi la programele şi serviciile din subordinea sa, anunță Mesagerul de Covasna.

Acestea le asigură familiilor cu trei sau mai mulţi copii abonamente gratuite la parcările publice, precum şi reduceri de preţ la teatru, cinema, patinoar, piscină, ştrand şi pârtia de schi de la Şugaş Băi.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Anul trecut, în contextul pandemiei, programul a fost extins, astfel încât familiile numeroase să poată beneficia de câte 1.500 de lei pentru achiziţionarea de calculatoare, laptopuri sau tablete pentru fiecare copil care frecventează o unitate de învăţământ.

„De la începutul programului şi până în prezent au fost eliberate 935 de carduri pentru 208 familii”, au precizat luni reprezentanţii Primăriei Sfântu Gheorghe.

Familiile care solicită cardurile trebuie să aibă domiciliul sau reşedinţa în Sfântu Gheorghe, cel puţin unul dintre părinţi tutori să realizeze venituri impozabile, indiferent de sursa lor, să nu aibă datorii la bugetul local, iar copiii să fie înscrişi la școală şi să nu aibă mai mult de 20 de absenţe nemotivate pe an. Un program similar a fost lansat anul acesta și de autorităţile locale din Târgu Secuiesc.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button