familiesfaturi pentru tinerivalorile familiei

2 decembrie: Înscrie-te ca să asiști la convorbirile „PFC. Persoană. Familie. Comunitate”

de Redacția Stiripentruviata.ro

Asociația România pentru viață, care oferă formare și resurse pentru activitățile pro-viață, organizează prima sesiune de convorbiri pe modelul TED Talks, intitulată „PFC. Persoană. Familie. Comunitate”. Organizatorii explică ce este seria de evenimente PFC, care începe cu ediția de luni, 2 decembrie, ora 19:00, la ARCUB Casa Eliad (Bd. Mircea Vodă, nr 5, București):

„Cauți oameni de la care să te inspiri? Vrei să-ți construiești o carieră solidă și să cultivi valorile în care crezi? Vino la PFC.

Persoană. Familie. Comunitate este un proiect menit să inspire oamenii să construiască binele în familie, în relațiile personale și în societate și astfel să trăiască în comuniune cu semenii și cu Dumnezeu. Astfel străbatem drumul de la individ și societate la persoană și comunitate. Vino să vezi!”

Vorbitori

Arbitrul Alexandru Tudor: „Cariera: vocație și construcție”

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Vorbitorul a început arbitrajul în 1990 și este arbitrul cu cele mai mai multe partide de Liga I, 382.

Arhitecta Alexandra Mihailciuc: „Cum construim binele în comunitate? Atelierele Batem fierul la conac

Vorbitoarea este arhitect al Laboratorului de arhitectură Prodid, coordonator al Programului Cultural „Batem fierul la conac!”, „meşterand” al Şcolii de Fotopoetică, activator comunitar şi plămăditor de proiecte pentru oameni-patrimoniu-oraş.

Intrarea este liberă.

Rezervările se fac pe adresa comunicare@romaniapentruviata.ro.
Persoană de contact: Alexandra Nadane – 0751859467


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button