Marşul pentru Viaţă

FOTO. Primul eveniment din Luna pentru Viață 2017 la București: Lansarea cărții „BEBE. O poveste din burtică”

_MG_1099

Luni, 6 martie 2017, cei mai cuminți copii din Capitală – ba unii chiar veniți împreună cu părinții și de prin împrejurimi – s-au adunat cu mic cu mare să asculte o poveste la Librăria „Mihail Sadoveanu” din București.

Gazda lor a fost scriitoarea și ilustratoarea Veronica Iani, care a inaugurat Luna pentru Viață 2017 la București lansându-și cu acest prilej cartea „BEBE. O poveste din burtică”.

Sala a fost plină până la refuz cu copii de toate vârstele, care au ascultat povestea venirii lor pe lume – spusă pe înțelesul lor – în lectura autoarei.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Bebe. Complet. BT mic_Page_25

Tu știai că…

…inima ta a început să bată în a 16-a zi după concepție?
…ai început să zâmbești în a 11-a săptămână de viață intrauterină?
…în a 27-a săptămână în burtica ei, recunoșteai vocea mamei dintr-o mie și reacționai când o auzeai?

Acestea și multe altele le-au aflat copiii prezenți la sesiunea de lectură. Dar nici ei nu au fost cu totul neștiutori, căci le-au explicat celor prezenți ce sunt amprentele digitale și că ele sunt unice și diferite pentru fiecare om. Ba unul dintre tinerii ascultători a susținut că își amintește perfect lucruri petrecute cu el dinainte de a se naște! Și a fost crezut pe cuvânt.

Organizează și tu o sesiune de lectură cu cei mici: la grădiniță, la școală, la cercul de lectură sau pur și simplu acasă, cu copiii tăi!

Comandată direct de la editură, cartea „BEBE. O poveste din burtică” de Veronica Iani costă 8 lei, la care se adaugă cheltuielile de transport.
Comandă cartea trimițând un email la adresa lifelearningeducation@gmail.com

Fă-le cunoscut copiilor miracolul vieții! Învață-i să fie recunoscători pentru el și pentru cea care i-a purtat timp de nouă luni în sânul ei, înainte de a-i aduce pe lume!

După cum chiar BEBE o spune, când se adresează în gând mamei în ale cărei brațe urmează să ajungă:

Pesemne nu îmi voi aminti toate zilele petrecute aici, dar să știi că ai făcut o treabă minunată.
Îți mulțumesc că ai împărțit cu mine înghețata ta, că mi-ai citit, că mi-ai cântat, că mi-ai dat să ascult muzica ta preferată.
Îți mulțumesc pentru ochi, gură, mâini și picioare!
Îți mulțumesc pentru inima mea!

FOTO lansare „BEBE. O poveste din burtică” la București:

 

IMG_1040

_MG_1044

_MG_1055

_MG_1077

_MG_1082

_MG_1087

_MG_1110

_MG_1102

Vezi mai multe fotografii pe Facebook.

 

Citește și Luna pentru Viață 2017 la București: PROGRAMUL complet

Citește și Descarcă de aici MATERIALE PROMO cu Marșul pentru Viață: LOGO, AFIȘ EDITABIL, foto de profil / cover FB, PANCARTE pe care le poți printa

Citește și Cum poți susține Marșul pentru Viață pe Facebook: Trimite-ne o fotografie cu tine și ți-o vom personaliza noi

Citește și CELE MAI FRUMOASE FOTOGRAFII pro-viață: SUSȚINE VIAȚA! Dă Like, urmărește și distribuie pe Facebook mesajele create de O Lume Pentru Viață!

Citește și Organizatori din 265 de orașe s-au alăturat mișcării Marșul pentru Viață anul acesta. Vino și tu cu noi în stradă pe 25 martie 2017!

Citește și Luna pentru Viață 2017: Campanie pe rețelele de socializare: Setează-ți foto de profil cu pancarta „Mamă, îți mulțumesc!” aferentă anului tău de naștere

 

 

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button