familie

Premierul Dăncilă despre referendum: „În locul apelurilor pentru boicotare, ar fi mai onest ca partidele să își exprime o poziție mai clară”

La ședința de guvern din 18 septembrie 2018, Viorica Dancilă a spus că, în loc să boicoteze referendumul, partidele ar trebui sa își exprime poziția față de demers:

Partidele trebuie să respecte voința cetățenilor. În locul apelurilor pentru boicotare, ar fi mai onest ca partidele să își exprime o poziție mai clară. Partidul pe care îl reprezint și-a arătat sprijinul față de acest referendum și cred că este cel mai adecvat răspuns.

Cer tuturor instituțiilor implicate sa dea dovada de maximă responsabilitate și sa demareze urgent demersurile pentru organizarea acestui scrutin.

Sursa: Gov.ro

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button