familie

De Paști, părintele Dan Damaschin ne cheamă să ajutăm 4.000 de copii nevoiași

Părintele Dan Damaschin de la biserica Maternității „Cuza Vodă” din Iași îi invită pe români să le facă o bucurie de Paști copiilor nevoiași din județul Iași. Pe 8 aprilie, el a scris pe Facebook:

„Au mai rămas 21 de zile până la Paște și 1700 de copii fără înger păzitor…

La peste 100 de ani de la Marea Unire, vedem încă prea multe asemenea fotografii, care iți rup pur și simplu sufletul.

În anul 2019, vedem copii care locuiesc în case dărăpănate, alături de alți 5, 6, 7 sau chiar mai mulți frați, au de cele mai multe ori hainele arse și decolorate de soare sau rupte, merg prin noroaie și de cele mai multe ori o fac în picioarele goale.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Din păcate, ei sunt cei care nu au nicio vină. O copilărie care trebuia să le fie vis, este umbrită de griji, neajunsuri și sărăcie. Dacă îi întrebi ce să le aducă iepurașul cel poznaș, ei răspund: o banană, o ciocolată și o jucărie.

Dintre acești mititei, cei care merg la școală o fac mergând pe jos, preț de kilometri, sau se trezesc cu noaptea în cap și ajung spre seară târziu înapoi acasă, făcând naveta către școli din Iași. Într-o Românie ce se stinge din ce în ce mai repede (pe de o parte oamenii pleacă peste hotare în căutarea unui viitor mai bun, iar pe de altă parte rata scăzută a natalității face ca în fiecare an, să pierdem echivalentul unui oraș ca număr de cetățeni) noi ne punem speranța și în acești copii.

Ce spuneți? Reușim împreună să găsim îngeri păzitori și pentru ceilalți 1700 de copii? Ajutorul pe care noi îl oferim acum ni se va întoarce peste ani când acești copii vor fi doctori respectați, ingineri destoinici, profesori mărinimoși… pe scurt, Oameni MARI.”

Din această listă puteți alege numele copilului pentru care să donați.

DONEAZĂ!

Asociația „Glasul Vieții”
Cont: Banca Transilvania
Cod SWIFT: BTRLRO 22
RO64BTRLRONCRT00W8759401 (Lei)
RO49BTRLEURCRT00W8759401 (Euro)
RO89BTRLUSDCRT00W8759401 (Usd)
RO17BTRLGBTCRT00W8759401 (Lire)
Paypal: pr.dandamaschin@yahoo.com


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button