avortcriza de sarcinămiracolul vieţii

Poveste emoționantă: Însărcinată la 16 ani, a ales să păstreze copilul

darby

Sursă: LifeNews.com

Într-un videoclip emoționant, o tânără mamă își împărtășește povestea despre aflarea veștii că este însărcinată la doar 16 ani. Darby și-a făcut un test de sarcină acasă și a fost într-o stare de negare, ca și cum rezultatul pozitiv al testului ar fi fost o glumă.


Despre vizita la doctor:

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

“Nu-mi venea să cred că totuși este adevărat. Era ceva de genul <ha,ha ce amuzant, bună glumă>” Dar, mai târziu, când am intrat în cabinetul doctorului pentru răspunsul oficial <da, ești însarcinată>, acela a fost momentul când lacrimile nu se mai opreau și emoțiile mă copleșeau.

Despre discuția cu medicul care a ajutat-o să ia ușor o decizie:

“Am avut multe paciente care au fost în locul tău și care au regretat decizia de a face avort”, i-a spus doctorul. “Dar nu am întâlnit nicio mamă care să fi regretat aducerea pe lume a unui copil ”

Aceste cuvinte au emoționat-o pe Darby și a decis că să nu facă avort.

“Este uimitor cum poți iubi atât de mult pe cineva așa de mic”, povestește tânără mamă vizibil schimbată de micuțul ghemotoc pe care îl ține în brațe.

Nu-mi pot imagina să nu-l am azi aici cu mine și ce aș fi făcut dacă nu ar fi fost prezent în viața mea. Cred că aș fi fost pierdută….și gândindu-mă la acest noiembrie, unde ar fi fost bebelușul meu? Viața e un dar minunat. Cred că nu trebuie să punem la îndoială sau să ne imaginăm că noi putem decide dreptul la viață.”

Traducere: Mihaela Dincă Ceaușescu

Dacă doriți să traduceți ca voluntar articole pro-viață din engleză, franceză, spaniolă, italiană sau rusă, vă rugăm să ne  scrieți pe adresa provalorimedia@gmail.com

În afară de traducerea unor articole avem nevoie și de voluntari care să realizeze prescurtări în limba română ale unor articole din engleză. Mai multe detalii le puteți afla aici.

De asemenea, căutăm corespondent voluntar pentru Republica Moldova.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button