miracolul vieţii

Polițiștii din Gorj susțin și apără viața și în afara atribuțiilor de serviciu

De Ziua Mondială a donatorilor de sânge polițiștii gorjeni au demonstrat că sunt adevărați apărători și susținători ai vieții și în afara atribuțiilor de serviciu. Polițiștii au donat sânge, iar tichetele primite de la Centrul de Transfuzie au fost împărțite mămicilor de la Centrul Maternal Târgu-Jiu.

Tinerele mămici au fost deosebit de impresionate de inițiativa polițiștilor gorjeni. Gestul nobil a fost rezultatul unei bune colaborări între Inspectoratul Județean de Poliție și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului din Gorj.

Sursă: Gorjeanul.ro

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button