miracolul vieţii

Cântecul pro-viață „Unplanned”, coloana sonoră a filmului omonim – o descriere frumoasă și emoționantă a copilului din pântecul mamei

Mathew West, cântărețul și compozitorul creștin, autor al mai multor cântece îndrăgite cum ar fi “Grace Wins,” “Forgiveness,” “Do Something,” și “You are Everything”, și-a pus talentul în slujba filmului pro-viață „Unplanned” („Neplanificat”). Acesta asigură coloana sonoră a filmului prin compunerea și interpretarea cântecului cu același nume. West spune că a compus cântecul din perspectiva părintelui care își vede pentru prima dată copilul și a încercat să folosească propriile trăiri din momentul când a auzit prima dată bătăile inimii fetiței sale – „un sentiment copleșitor că viața este un miracol și un dar neprețuit”. Versurile sunt un mesaj puternic despe umanitatea ființei din pântecul mamei.

„Unplanned” este o dramatizare după bestseller-ul autobiografic omonim al cunoscutei activiste americane pro-viață, Abby Johnson. În film este prezentată uimitoarea transformare a vieții lui Abby Johnson, urmărind drumul plin de provocări parcurs de aceasta de la director în cadrul unei clinici din Texas a Planned Parenthood, principala rețea de avorturi din SUA, la unul din liderii mișcării pentru viață și susținătoare a femeilor în criză de sarcină. Filmul dezvăluie cum incredibilul moment de răscruce din viața eroinei a fost precedat de ani de speranțe înșelate, iar apoi a venit momentul de revelație: „Credeam că le ajut pe femei, dar mai mult le făceam rău decât bine. Totul până am văzut un copil luptându-se pentru viața lui și atunci toată lumea mea s-a prăbușit și am înțeles atrocitatea acțiunilor mele”, a spus Abby Johnson. Multe din secretele întunecate ale Planned Prenthood și ale industriei de avorturi vor fi relevate celor care vor urmări filmul. „Nimeni nu va putea să spună că nu a știut după ce va vedea filmul”, a declarat Johnson.

Filmul urmează să apară în cinematografele din SUA pe 29 martie. Accesând linkul puteți vedea trailerul filmului, precum și versurile și interpretarea cântecului „Unplanned”.  Mai jos, vă oferim traducerea în română a versurilor.

Mă uit la o capodoperă

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Privesc o operă de artă

În orice bătaie a micuței tale inimi

Ascult o simfonie

Erai o alegere de făcut

Dar acum cred că tu m-ai ales pe mine

Deoarece văd 10 degete la mâini, zece degete la picioare

Doi ochi și știu ce înseamnă asta

Of, nu cred în accidente

Miracolele nu sunt întâmplătoare

Atât timp cât Dumnezeul meu are lumea în mâinile Sale

Știu că nu există neplanificat

Cel frânt devine cel frumos

Te văd în fața ochilor

Și fiecare respirație de a ta

Este destinul pe care dragostea l-a hărăzit dragostei

Credeam că este sfărșitul poveștii mele

Dar acum văd tot viitorul

Și în loc să mă întreb cine ai fi putut să fii

Mă întreb cine vei fi…

Fiecare viață are dreptul la o voce

Fiecare copil are dreptul la o șansă

Tu ești mai mult decât o alegere

Nu există neplanificat

Fiecare viață are dreptul la o voce

Fiecare copil are dreptul la o șansă

Tu ești mai mult decât o alegere

Nu există neplanificat….

Sursă: liveaction


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button