Marxism cultural

Politician în Parlamentul German: „Astăzi a devenit clar că un feminism autentic nu poate fi decât conservator”

Nicole Höchst (AfD), în Bundestag, de ziua femeii (traducere de Paul Bașotă)

Prin cote [pentru femei] atingeți demnitatea a milioane de femei libere și autodeterminate, care după logica dvs. ar avea nevoie de ajutor ca să ajungă în anumite posturi. Cotele și înlesnirile sunt contraproductive, o arată studiile de specialitate, ele nu duc la o creștere a procentelor de femei. Și v-ați întrebat vreodată de ce există cote pentru consilii manageriale, dar nu și pentru meseriile de gunoier sau lucrător de canal, spre a numi doar câteva?

Impunerea forțată a egalitarismului ajunge să fie o farsă. Noi femeile suntem suficient de puternice pentru obține singure posturile pe care ni le dorim, prin aptitudini, motivație, muncă. Nu avem nevoie de paternalismul, înlesnirile și încurajările dvs.

Dvs care vedeți egalitatea de gen ca pe o realizare a acestor timpuri, dvs umiliți de fapt femeile și vă purtați profund sexist atunci când faceți din organele genitale cea mai importantă caracteristică în viața profesională.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Dar e și mai rău. Această generație de luptătoare de stânga pentru drepturile femeilor, din toate partidele din acest parlament, veți intra în istorie ca generația care ne-a livrat ideologiei totalitare numită islam, și anume sub pretextul toleranței. Segregarea după gen și oprimarea sistematică a femeilor în această așa numită religie – dvs lăsați moștenire fiicelor și nepoatelor noastre o țară islamizată, într-o Europă islamizată condusă de la centru.

Nu avem nevoie să privim în țări îndepărtate să vedem mutilări genitale, căsătorii cu copii, poligamie, ucideri de onoare. Avem aceste lucruri de mult aici la noi.

Am ajuns în Germania să nu mai putem vorbim despre aceste chestiuni culturale “sensibile”, pentru că imediat apar acuzațiile de “rasism”.

Pentru poligamie, ca german, mergi la închisoare. Dacă vii însă din Siria, atunci apari la televizor, sincere felicitări.

Astăzi a devenit clar că un feminism autentic nu poate fi decât conservator. Trebuie să fie, pentru că vrea să păstreze libertățile femeilor. Vrea să vă păstreze drepturile, să vă asigure siguranță și protecție, și să acționeze preventiv încetând în sfârșit să bagatelizeze și să ascundă.

VIDEO


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button