familie

Petiție CitizenGO: Partidele politice din România să apere Viața, Familia și Libertatea

romania_votes_1

Se apropie alegerile legislative din data de 11 decembrie, când alegătorii români se vor pregăti pentru a merge la urne. Iar, în acest an, în întreaga lume, „votarea valorilor” se află în centrul atenției.

„Votarea valorilor” se referă la atitudinea alegătorilor de a vota în funcție de convingerile lor, cu privire la problemele de bază din domeniul Vieții, Familiei și Libertății, mai degrabă decât dintr-un punct de vedere strict economic.

Majoritatea românilor se identifică drept creștini, iar cei mai mulți doresc să aibă un partid -sau mai multe partide- care să reprezintă astfel de valori. Prin urmare, această petiție încurajează toate partidele politice majore din România să se angajeze în apărarea Vieții, Familiei și Libertății, în caz de vor fi alese. În plus, petiția noastră încurajează și pe alegătorii români să dea prioritate valorilor la momentul votării.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Despre Viață: În România, populația actuală este de aproximativ 20,5 mn. Dar, de-al lungul timpului, între anii 1958 și 2014, 22,638,755 de avorturi au fost înregistrate doar în spitalele publice. Iar la momentul de față, aproximativ 220 de avorturi au loc în România în fiecare zi. Avortul este adesea rezultatul unei crize pe timpul sarcinii. Așadar, dorim să încurajăm partidele politice din România să găsească soluții care să ajute femeile să reducă aceste crize de sarcină, fără a opta pentru uciderea copiii nenăscuți.

Despre Familie: Poziția cetățenilor români asupra familiei naturale este una foarte pozitivă. La inceputul acestui an, mai mult de 3 milioane de cetățeni români au semnat o petiție care solicită o revizuire a art. 48 din Constituția României, pentru a exclude posibilitatea legalizării unirilor homosexuale în România. Prin urmare, partidele politice din România sunt încurajate să urmeze exemplul cetățenilor cu privire la căsătorie, angajându-se în protejarea căsătoriei între un bărbat și o femeie.

Despre Libertate: În Europa de azi există atacuri la adresa libertății de gândire și a libertății de exprimare. De fapt, există un fel de derdeluș spre totalitarism…precum pe “vremurile rele și vechi” ale României, când diferite moduri de libertăți (cum ar fi libertatea presei) erau suprimate. Altfel spus, cerem partidelor politice românești să apere libertatea de exprimare, de conștiință și de presă. Procedând astfel, vor respinge totalitarismul târâtor, ce amenință să întoarcă ceasul în Europa, la acele momente care ar fi mai bine să rămână parte a trecutului.

Rezumând: Pentru a reprezenta valorile alegătorului român și a primi voturile noastre, partidele politice românești trebuie să apere acum, mai mult ca niciodată, Viața, Familia și Libertatea.

Vă rugăm să semnați această petiție, adresată partidelor politice majore din România, cerându-le să reprezinte valorile creștine:

http://www.citizengo.org/en/sy/39473-election-alert-romanian-political-parties-must-defend-life-family-and-freedom.

Vocea noastră, a tuturor, este esențială pentru succesul partidelor, ce apără binele și valorile creștine. Vă rugăm să vă faceți auziți acum!

Mulțumim pentru sprijinul arătat față de Viață, Familie și Libertate! Mulțumim, de asemenea, pentru că acceptați să cereți clasei politice românești să facă același lucru, prin semnarea petiției!

Adresa blogului românesc al CitizenGO este accesibil aici, unde mai puteți semna petiția: Apel la Prim-ministrul Cioloș pentru investigarea CCR și protejarea urgentă a Familiei

 

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button