familie

Paul Gabriel Andrei, revoltat: Românii stau la coadă în Londra să voteze pentru că EI ȘTIU despre ce e vorba

Deci în Londra sute de români au stat la coadă să voteze la un referendum despre care cei din ţară spun că ne va scoate din Europa. Oamenii ăia fac parte din lumea civilizată, ei stau acolo, nu mai au nicio treabă cu PSD-ul, sunt departe de Evul Mediu de la noi şi totuşi au stat cuminţi la coadă să voteze. Ştiţi de ce? Pentru că EI ŞTIU. Ei sunt cei mai în măsură să ne arate cum stă treaba.

Ei ştiu despre ce e vorba, ei văd cu ochii lor ceea ce se petrece acolo lângă ei cu toată această propagandă LGWXYZ. Cum e şi familia din Norvegia care a ales să meargă 500 de km pentru a-şi pune ştampila pe DA. Lucrurile astea ar fi trebuit să vă arate tuturor care staţi cu boicot-ul în gură că greşiţi si că încă o dată unii s-au folosit de voi. Un pic, doar un pic de creier, ar fi trebuit să vă pună iarăşi câteva semne de întrebare. Dar voi daţi-o în continuare cu Putin, cu RoExit, cu Dragnea… Vai de capul vostru! Şi în curând de al nostru!

Sursă: Facebook


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button