dizabilităţifamilie

Patriarhul Georgiei s-a întâlnit cu mai mulţi copii cu dizabilităţi

Mai mulţi copii cu dizabilităţi au fost binecuvântați de Preafericitul Părinte Ilia, Patriarhul Georgiei, cărora le-a urat succes în activităţile viitoare.

Copiii sunt câştigătorii unui concurs internaţional cu tematică artistică dedicată persoanelor cu dizabilităţi, desfăşurată în Georgia în perioada 7-10 noiembrie.

Concursul dedicat copiilor cu dizabilități a adunat 100 de participanți din Georgia, Ucraina, Polonia şi Germania, informează Patriarhia Georgiei.

Micuții au fost însoţiţi de părinţii lor şi de organizatorii evenimentului.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Nu este pentru prima dată când Preafericitul Părinte Ilia primeşte copii cu dizabilităţi în Reşedinţa Patriarhală. În luna martie a acestui an, Preafericirea Sa a primit vizita mai multor copii cu sindromul Down.

Sursă: Basilica


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button