Uncategorized

Părinții mei erau la circ când m-am născut eu


Marissa Cope

21 noiembrie 2012 (LifeSiteNews.com) – Părinții mei erau la circ când m-am născut eu. Sunt sigură că se distrau foarte bine serbând aniversarea de șase ani a fratelui meu, dar eu eram la spital, tocmai mă nășteam.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Am fost adoptată la naștere.

Totul a fost aranjat înainte să mă nasc și, când aveam doar cinci zile, fratele meu Jeremy m-a luat în brațe, împreună cu asistentul social, ca să mă prezinte părinților și să mă ducă acasă. Aveam părul țepos și am fost născută cu forcepsul, care pe moment mi-a atins un nerv, astfel că gura mea atârna pe o parte și aveam un zâmbet strâmb. Dar când fratele meu m-a luat în brațele sale de șase ani, m-a prezentat părinților și a zis, „Nu-i așa că-i drăguță? Nu-i așa că seamănă cu mine?!”

Sunt momente în care Dumnezeu intervine în viețile noastre într-un mod aproape flagrant. El întrerupe ordinea logică a lucrurilor și întoarce totul invers în cel mai bun mod posibil. În cazul meu, El m-a luat de pe poziția unei sarcini nedorite la cea de „copil ales”, după care se topeau toți, într-o familie unde am primit o iubire nemărginită.

Și aici se vede lucrarea Evangheliei – lucrurile se derulau într-o direcție dar Dumnezeu a intervenit și a schimbat totul, nu pentru că aș fi meritat eu ceva – așa cum eram – un bebeluș cu fața strâmbă și cu capul țuguiat – ci pentru că El este Dumnezeu bun și atotputernic.

Pe măsură ce am crescut am început să semăn incredibil de mult la înfățișare cu familia mea, și încă o dată văd aici lucrarea Evangheliei. Este exact ce face Dumnezeu când ne adoptă în familia Sa. Hristos a venit ca să ne salveze și să ne ducă la Tatăl, și când Iisus, fratele nostru mai mare, ne prezintă Tatălui Său El zice, „Nu-i așa că e drăguță, nu-i așa că seamănă cu mine?”  Tatăl nostru care ne iubește și ne acceptă pentru ceea ce a făcut Hristos în numele nostru, are grijă ca noi să creștem în slava Sa astfel încât să semănăm cu fratele nostru mai mare.

Această temă a adopției a devenit parte din viața mea profesională de zi cu zi. Deoarece au am fost adoptată, am crezut întotdeauna că am supraviețuit ca prin urechile acului, pentru că părinții mei biologici s-au gândit probabil la varianta de a întrerupe sarcina.

Pe măsură ce am aflat mai mult despre condițiile în care apar multe sarcini nedorite și despre natura aparent fără ieșire a multora din acele situații, am simțit chemarea să împărtășesc femeilor alternative de ieșire din astfel de situații. Dumnezeu mi-a oferit cu încredere ocazia să fac exact acest lucru prin activitatea mea de la Heroic Media.

M-am născut într-un moment ce se poate să fi părut o situație fără ieșire, dar mila lui Dumnezeu le-a dat părinților mei biologici curajul de a mă naște și de a-mi oferi o viață definită prin speranță. Aș vrea ca și alți oameni să vadă imaginea mântuirii și speranței care apare în viețile noastre ale tuturor – adoptați fiind de Dumnezeu prin Hristos.

Traducerea si adaptarea: Cristina Lazăr

.

Sursa: LifeSiteNews


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button