avort

OPINIE: O femeie face ce vrea cu corpul ei, atâta timp cât NU corpul ei este rupt în bucăți și NU inima ei este cea care încetează să bată

Timișoreanca Marliena Mihăilescu, de formație psihopedagog, a postat pe contul personal de Facebook următoarea opinie pro-viață:


Avortul este o Crimă. Punct.

Invațați să vă ucideți poftele, nu pruncii!

M-am săturat până peste cap de replica : „O femeie face ce vrea cu corpul ei”, atâta timp cât nu corpul ei este rupt în bucati, și nu inima ei este cea care încetează să bată.
De asemenea, m-am săturat de evidențierea cazurilor extreme pentru a scuza avortul: violul si incestul.
Deși se prea poate să fiu trasă de urechi, spun cu inima deschisă și cu mintea limpede că : Mai multă violenţă nu este un răspuns la viol sau incest .
Dacă stăm să privim la o statistică a avorturilor în SUA, am observa urmatorul lucru: Că procentul avorturilor în situații de viol este de (0,3%), incest (0,03%), viața mamei (0,1%), sănătatea mamei (0,8%), sănătatea copilului (0,5%) este în total de 1,73%, iar procentul avorturilor la cerere este de 98,27%. Mă îndoiesc că în Romania rata ar fi mai ridicată decât în SUA.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Avortul, a devenit scuza imoralitatii si dezordinii de pretututindeni.
Adolescenții și tinerii noștrii sunt maeștri în sex, în schimbarea partenerilor de viata, și în imoralitate.Felul în care aleg aceștia să-și trăiască viața este greșit, rușinos, imoral, nematur și iresponsabil, iar în momente cruciale, cum ar fi o sarcină nedorită, folosim scuza ca sunt mult prea tineri și că nu știu ceea ce fac.
Pentru sex nu sunt prea mici, însă pentru a privi cu responsabilitate înspre un copil, copilul lor, rezultatul acțiunilor lor, sunt mici și nepregătiți.
Este curios faptul că în momentul în care o tânără rămâne însărcinată, îi se spune că ar fi o greseală să păstreze copilul, că și-ar face de râs familia și pe ea însăși, că este imoral să păstrezi un copil atunci când nu ai ce să-i oferi, iar cand vorbim de o sarcina „accident”, nu de una dorita, dai dovada de imaturitate dacă îl naști; că acel copil o să fie o povară pentru tine si tineretea ta, și că esti o iresponsabilă dacă o să dai naștere acelui copil.
Interesant mod de gândire, așa-i?

Cel mai trist, este că în multe cazuri, tinere adolescente sunt duse de proprii lor părinți pentru a face avort, forțate chiar, umilite …
Dragi părinți, v-ați gândit vreodată că sunteți direct responsabili de greșeala fiicelor dumneavoastră?
Cât timp ați investit în copilul vostru, cât timp i-ați acordat și cât timp l-ați ascultat fără a-l judeca, numai voi știți …
Ceea ce eu știu, este că un părinte moral și responsabil ar lupta pentru viața nepotului său, în niciun caz pentru încetarea acesteia.
Țineți-vă copila strâns de mână încă din pruncie, rugați-vă pentru ea și învățați-o să trăiască curat. Nu o strângeți de mână în adolescență, obligând-o să își ucidă propiul copil.
Sângele pruncului nenăscut va fi cerut din mâinile voastre.

De ani de zile se dorește introducerea educției sexuale în școli și scoaterea religiei.
Tinerii știu că trebuie să se protejeze, și totusi nu o fac. Nu au nevoie de noi învățături în această direcție, căci deja ar putea preda ore. Explorează sexualitate de unii singuri, iar lucrul acesta se poate vedea peste tot: în toaletele școlilor, în parcurile din spatele blocului, în scările de bloc, în cluburi, în camine studentesti, etc.

Eu mi-aș dori să rămână în școli religia, însă nu în forma în care este predată acum. Dupa 12 ani de religie, trebuie să rămâi cu ceva mai mult decât cu un „Crez” în care nu mai crezi, și 10 porunci uitate si călcate în picioare de toată lumea.

Îmi doresc în școli predarea credinței creștine, acea credință ce te învață să fii integru și să trăiesti frumos. De asta avem nevoie în școli, nu de predarea unei educații sexuale ce te învață cum sa folosești corect prezervativul.

Dragi profesori, preoți, învățați să predați în școli credința.
Îndrăzniți să vorbiți despre sex și moralitate cu adolescenții. Îndrăzniți să tratați creștinește toate problemele în care se scufundă astăzi lumea lor. Ascultați-le ofurile și îndrumați-i pe drumul cel bun, fiindu-le alături în probleme, încurajându-i, nicidecum judecându-i.
În loc să se caute o soluție împotriva păcatului, mereu se caută soluții de mascare a lui…

Sunt cazuri în care soțiile sunt obligate de soți pentru a face avort. Se află sub presiunea familiei, sunt amenințate, batjocorite, iar in cazul in care nu fac avort sunt alungate.
Dumnezeu va cere sângele din mâinile lor, iar inima mamei îndurerate o va vindeca.

În urma avorturilor, femeile, de orice vârstă ar fi ele, se aleg fie cu traume greu de vindecat, depresii, imposibilitatea de a mai avea copii, fie rămân în aceeși stare de inconștiență și imoralitate, revenind în cabinetul medicului pentru alte intreruperi de sarcină.

Dacă vorbim de copiii cu hadicap, vorbim de avorturi „permise”, spun cei mai mulți. Eu spun că o societate care își ucide oamenii cei mai slabi, este o societate pierdută, căreia îi lipsește dragostea. Este ușor să iubim perfecțiunea, însă adevarata dragoste se măsoară în capaciatea noastra de a ne dărui dragostea unui imperfect. Acea dragoste poate transforma imperfectul din ochii tuturor, în cel mai perfect om în ochii tăi. Perfectiunea este o stare a inimii, una tot mai rar întâlnită.

Despre avorturile celor cu prea mulți copiii pe acasă, a celor ce au trecut de vârsta de a deveni părinți, despre a celor nepregătiți, prea tineri, despre a celor cu școli neterminate și planuri strălucitoare de viitor, despre a celor cu cariere ce nu le permite „blestemul” nașterii unui copil, vă îndemn la urmatoarele:

Să deveniți responsabili, căci responsabilitatea nu consta în a scăpa de o sarcină nedorita, ci consta în păstrarea ei.
Să învățați că până și sexul este o responsabilitate ce poate da naștere altora responsabilități.
Să învățați că o greșeală nu se poate rezolva printr-o altă greșeală.
Să învățați să vă rușinați de comiterea unei crime, nu de păstrarea unei vieți inocente.
Să învățați să vă iubiți corpul și să îl respectați. Iar iubirea corpului și respectul pentru acesta, nu conta în îndestulare sexuală și căutarea partenerului potrivit. Din contră, constă în abstinență , păstrare și curăție pentru partenerul potrivit.
Să învățați că acolo unde sunt 4 guri de hrănit, are loc încă o gură.
Să învățați că vârsta prea fragedă sau prea înaintată poate scuza multe, însa niciodată o crimă.

Învățați să vă ucideti poftele, nu pruncii!

Că ne place sau nu, Avortul este o Crimă!
Scuza „fac ce vreau cu corpul meu”, nu este una plauzbililă, dacă stăm să ne gândim că în ultimii 60 de ani am ucis o întreagă Romanie, plus câteva milioane.
Romania, țara creștinilor declarați în acte, dar morți în fapte.
Trăim un creștinism de formă, lipsit de esența, iar esența care lipsește, este Hristos.

Încetați a întreba: Dumnezeule, ce am facut de țara merge din rău în mai rău?
Am facut multe …iar avortul este doar una dintre consecințele pentru care plătim.

Vreau sa termin pozitiv spunând că Dumenzeu poate ierta pe cei care și-au ucis pruncii, femei, bărbați, socrii și părinți. Însa Dumnezeu iartă doar pe cei care regretă și își cer cu sinceritate iertare, înțelegând gravitatea acțiunilor lor.

În rest, vom culege cu toții ceea ce am semănat…


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button