avort

Închiderea unei clinici de avorturi din Carolina de Nord a dus la salvarea vieții unui copil

A Woman’s Choice, Greensboro, Carolina de Nord
Activiștii pentru-viață din Carolina de Nord au scris la începutul lunii februarie că o clinică de avorturi, A Woman’s Choice (Alegerea femeii), din statul lor s-a închis. Deoarece motivele închiderii erau neclare, după confirmarea din partea poliției a închiderii, câțiva dintre ei au mers la clinică. 
Acolo au avut parte de o surpriză. Pe uși erau puse lacăte, iar mobilierul era scos din sediul clinicii. In timp ce se aflau acolo, la clinică a venit o femeie însărcinată care dorea să facă avort și nu aflase despre închiderea clinicii. După ce a stat de vorbă cu cei care erau de față, a considerat că cele întâmplate sunt un semn de la Dumnezeu și s-a hotărât să nască copilul.
„Astăzi mai sunt doar 654 de clinici specializate în avorturi chirurgicale în Statele Unite, față de 2.176 câte au existat în 1991. De fiecare dată când o clinică se închide, viețile unor copii sunt salvate” a declarat Troy Newman, președintele organizației Operation Rescue. „Peste 70% din totalul clinicilor de avort s-au închis în ultimii 22 de ani și numărul avorturilor a scăzut simțitor. Acestea sunt vești foarte bune pentru femei și copii.”
Prelucrare după LifeSiteNews


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button