opinii

O școală de fete din Anglia le-a interzis profesorilor să li se adreseze elevelor cu apelativul de „fete”

de Cristina Popescu, Facebook

Altrincham Grammar School for Girls, o școală de fete din Anglia, le-a interzis profesorilor să li se adreseze elevelor cu apelativul de „fete”.

Un părinte care a dorit să-și păstreze anonimatul a declarat pentru cotidianul Express:

Când am deschis scrisoarea, nu am fost sigur dacă nu cumva era o farsă. Nici măcar nu știm câte dintre fete au probleme de identitate de gen, s-ar putea ca niciuna. Miroase a ceva putred aici, vorbesc despre diversitate, dar este o școală doar pentru fete. Cum vine asta?

Se pune acum de un nou Turn Babel, în care vom ajunge să nu ne mai înțelegem om cu persoană (asta ca să folosesc substantive de ambele genuri); sau dimpotrivă, ca în faza finală a comunismului, va exista limba de stat și limba (clandestină) a oamenilor.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Citește mai multe articole de Cristina Popescu


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button