opinii

Cei care putem decide cum trebuie să arate constituția nu doar juridică, ci și morală, a acestei țări, suntem noi

de Cristina Popescu, Facebook

CCR s-a pronunţat.

Vom avea referendum pentru definirea în Constituţie a soţilor ca fiind „un bărbat şi o femeie”. Despre acest lucru şi nu despre altceva.

Acest referendum este al celor 2.8 milioane de cetăţeni care au semnat pentru el, prin efortul organizatoric a unui comitet de iniţiativă format din 16 persoane neafiliate politic (soţia lui Felix Tătaru, realizatorul radio Liana Stanciu, profesorul şi medicul Pavel Chirilă, filosoful Sorin Lavric, „băiatul de băiat” din La Familia, Alexandru Sişu, etc).

A primit voturi în Parlament de la parlamentari ai tututor partidelor politice, de la putere sau opoziţie deopotrivă.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Orice asociere exclusivă cu partidul politic aflat la putere este frauduloasă şi interesată: fie pentru a discredita referendumul cetăţenesc, fie pentru a profita acelui partid.

Vom vota pentru că referendumul este decizional şi pentru că de data asta cei care putem decide cum trebuie să arate constituţia nu doar juridică, ci şi morală, a acestei ţări, suntem noi.

Citește mai multe opinii de Cristina Popescu

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button