religievalorile familiei

Omagiu familiilor numeroase: Mitropolitul Teofan botează al cincilea copil al fiecărui preot din Arhiepiscopie

de Redacția Stiripentruviata.ro

Mitropolitul Teofan al Moldovei şi Bucovinei a slujit duminică la biserica „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” din satul botoșănean Draxini, unde a sfințit noul complex parohial, informează Basilica.ro.

Cu această ocazie, IPS Teofan a oficiat și Taina Sfântului Botez pentru prunca Maria Parascheva, al cincilea copil al familiei preotului Ovidiu Lăzărescu, de la parohia din Draxini.

Pentru că Părintele Mitropolit încurajează nașterea de prunci și aduce periodic omagiu familiilor numeroase, el participă la botezul celui de-al cincilea copil al fiecărui preot din Arhiepiscopia Iaşilor.

De această onoare s-a bucurat și familia Preotului Ionuţ Alexandru Figher din Frenciugi, județul Iași: trei din cei șapte copii ai săi au fost încreștinați de Mitropolitul Teofan, informa în prima parte a anului Doxologia.ro.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button