familie

Olanda: Doi polițiști au făcut baby-sitting cu cei cinci copii ai unei mame singure dusă cu salvarea la spital

de Redacția Stiripentruviata.ro

O femeie din Olanda căreia i s-a făcut rău a fost dusă cu salvarea la Spital. Pentru că polițiștii veniți împreună cu Salvarea la domiciliul ei au constat că în casă au rămas cinci copii speriați și dezorientați, au rămas cu ei și le-au pregătit masa.

După ce copiii au mâncat, polițiștii au spălat și vasele, relatează Gândul, care citează Nltimes.nl.

Doi polițiști din Eindhoven au pregătit cina pentru 5 copii, după ce mama lor a ajuns la spital. Sursă foto: Facebook Politie

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Departamentul de Poliție din Eindhoven a postat pe rețelele de socializare o imagine cu cei doi polițiști în timp ce se aflau în locuința femeii și făceau treburi casnice. Imaginea a devenit virală pe rețelele de socializare, primind mii de comentarii din partea utilizatorilor și aprecieri.

„Putem schimba lumea făcând câte un pas mic o dată”, au transmis pe rețelele de socializare reprezentanții Poliției din Eindhoven.

Același lucru se poate spune și despre sprijinirea mamelor singure sau aflate în criză de sarcină, despre salvarea copiilor de la avort sau ajutorul pentru familiile numeroase: nu trebuie să ne propunem lucruri mari, ci să facem, fără să stăm la îndoială, mici gesturi de umanitate. Adunate, ele schimbă lumea în bine unul câte unul.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button