familie

O tânără mamă din Marea Britanie a respins sfaturile medicilor primite încontinuu vreme de trei luni de a-și avorta fetița, din cauză că suferea de o afecțiune foarte gravă a intestinului. Acum fetița este sănătoasă și se dezvoltă normal

„Medicii mi-au spus în fiecare săptămână să fac avort și a fost îngrozitor să aud încontinuu acest sfat, însă ceva îmi spunea că Lillee-Rose va trece peste asta. Am refuzat să avortez de fiecare dată când mi s-a propus să o fac și sunt așa de fericită că mi-am ascultat inima și nu pe medici. Era de neconceput să avortez. Așteptasem atât de mult să devin mamă și eram hotărâtă să fac orice pentru a-mi proteja copilul. Fetița mea nu a încetat niciodată să lupte, iar în final este o binecuvântare să o am cu mine acasă. Am avut mereu sentimentul că ea va fi bine, iar să o văd cum crește sănătoasă și puternică este o dovadă că mama știe întotdeauna ce este mai bine pentru copil. Ea este micul meu miracol.”

Așa sună mărturia unei tinere mame curajoase din York (Marea Britanie), care a sfidat opinia medicilor ce o îndemnau aproape în fiecare săptămână de sarcină să facă avort, din cauza gravelor complicații identificate la intestinul fetiței.

Kiera Meldrum,  în vârstă de 20 de ani, era în săptămâna 21 de sarcină când la ecografie au fost identificate ascite severe la intestinul copilului. De atunci și până la naștere medicii i-au recomandat în fiecare săptămână să facă avort. Kiera a respins categoric opțiunea avortului.

Micuța Lillee-Rose s-a născut la 34 de săptămâni și a fost nevoie de intervenție chirurgicală pentru a-i salva viața, iar apoi au urmat 8 săptămâni de luptă la terapie intensivă. Acum Lillee-Rose este fericită acasă cu familia ei. Deși are un intestin sensibil, medicii spun că fetița se poate bucura de o viață normală și sănătoasă.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013
Sursă: lifenews.com


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button