adopţie

O româncă adoptată de doi americani își caută mama biologică pentru a o invita la nunta ei

Anul 1990 în România a fost unul funest pentru copiii nenăscuți. S-au făcut un milion de avorturi (992.265 conform cifrelor oficiale înregistrate de Institutul National de Statistică). Dar iată că au fost și unii copii pe care adopția i-a salvat. Este și povestea unei tinere stiliste din Michigan.

Când Emily s-a născut, în România, pe 7 februarie 1990, a primit numele de Cristina Petrache. În anii 1990, ea a fost adoptată de doi californieni, care au încurajat-o să-și caute rădăcinile. Aceasta a și făcut, deoarece își dorește să-și invite mama biologică la propria nuntă. Tânăra se bazează pe o scrisoare pe care i-a lăsat-o mama  biologică, precum și pe puterea Facebook-ului de a răspândi mesajul ei.

Pe pagina de facebook „Copiii niciodată uitati ai României”, Emily a scris:

Eu sunt copila din fotografie!. M-am născut în România pe 7 Februarie 1990 și am fost adoptată în SUA câteva luni mai târziu. Aș vrea să-mi găsesc mama naturală, PETRACHE VIRGINIA și pe tatăl meu, PETRACHE CONSTANTIN, ambii din București.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

De asemenea am și această poză alb-negru în care mama mă ținea în poală, în dreapta mea e sora mea, Gabriela, iar în stânga, fratele meu.

Nu știu sigur cum îl chema pe fratele meu, dar cred că s-ar putea să-l fi chemat Mihai. Numele meu românesc a fost PETRACHE CRISTINA.

Sper din toată inima să-mi găsesc familia biologică! Mă gândesc foarte mult la ei, mă întreb ce mai fac, unde sunt, dacă și frații mei au fost adoptați… Am atâtea întrebări fără răspuns!!!


Părinții mei adoptivi au adoptat și un băiat din București, pe fratele meu. Și el își caută părinții! Acum ceva vreme am verificat ultima adresă cunoscută a familiei lui biologice, însă, din păcate, nu mai locuiesc acolo. Adresa e blocul nr 3 de pe strada VEDEA, București. Numele lor sunt BĂDICĂ NICOLAE ȘI BĂDICĂ LIDIA. Numele fratelui meu a fost BĂDICĂ MARIUS.

Eu și fratele meu adoptat ne dorim foarte mult ajutorul vostru! Vă rugăm să DISTRIBUIȚI postarea noastră și hai să găsim aceste două familii românești. Faptul că îi vom cunoaște ne va reîntregi!


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button