miracolul vieţii

O mamă se întinde în fața mașinii în mișcare, pentru a-și salva gemenele de doi ani

mindy_tran2-534x401

de John Jalsevac, LifeSiteNews, 21 Martie 2014

O femeie din Massachusetts este aclamată asemeni unui erou, pentru gestul ei de a se întinde intenționat în fața propriei mașini, în încercarea de a o opri să alunece în trafic, împreună cu cele două fiice ale sale de doi ani, prinse în centurile de siguranță, pe bancheta din spate.

Dar Mindy Tran, de 22 de ani, care și-a fracturat un picior și și-a dislocat umărul și șoldul, spune că a făcut doar ceea ce orice mamă ar fi făcut. “Nu mă consider o eroină”, a declarat ea celor de la ABC News. “Sunt doar mamă”.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Într-o zi, în cursul acestei luni, Tran tocmai își încuiase ușa de la apartamentul ei din Lawrence, Massachusetts, când, întorcându-se, și-a văzut mașina începând să ruleze de-a lungul aleii, către strada aglomerată.

Așa cum ea însăși spune, primul ei instinct a fost acela de a se duce în spatele mașini și de a  încerca să o oprească, împingând-o. Dar când acest lucru nu a funcționat, și-a dat seama că era nevoie de mai mult de atât.

“Fiicele mele sunt totul pentru mine, absolut totul, și nu vreau să le văd în spital, iar în acel moment mi-am dat seama că era vorba fie de viața mea, fie de a lor”, a declarat ea celor de la WCVB.

Ea povestește mai departe: “M-am întins la pământ, folosindu-mi corpul ca pe un prag pentru reducerea vitezei, încercând astfel să opresc mașina”.

A fost o decizie dramatică, dar a funcționat. După ce mașina s-a oprit, vecinii au scos cele două fetițe dinăuntru.

La scurt timp, au sosit și pompierii. Ei au reușit să stabilizeze mașina, prin blocarea roților, și au ridicat mașina de pe Tran, utilizând o pernă cu aer. Ea a fost dusă apoi cu elicopterul la cel mai apropiat spital.

Deși Tran a trecut deja prin mai multe operații și are un drum lung de parcurs până la recuperarea completă, ea spune că nu are nicio îndoială că a meritat.
“Tot ce-am făcut a fost pentru copiii mei. Sunt fericită că ele sunt bine.”, declară ea.

 

Traducere: Miruna Ionescu


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button