valorile familiei

O fetiță în vârstă de nouă ani construiește adăposturi și cultivă alimente pentru oamenii străzii

 helping-homeless-shelter-9-year-old-girl-harvest-hailey-fort-2

Preluare de pe Boredpanda.com

Deși Hailey Fort are numai nouă anișori, ea a realizat deja mult mai multe lucruri decât oricare dintre noi pentru a-i ajuta pe cei nevoiași. Această copilă își petrece timpul liber construind adăposturi mobile pentru oamenii străzii, asigurându-le inclusiv hrană și articole de igienă personală!

Când Hailey avea 5 ani, a văzut un om fără adăpost în Bremerton, Washington, acolo unde locuiește și a întrebat-o pe mama sa dacă îl poate ajuta cumpărându-i un sandviș. Mama ei a încuviințat, iar de atunci ele muncesc cot la cot pentru a-i ajuta pe oamenii nevoiași. Fetița s-a împrietenit cu Edward, bărbatul pe care l-a ajutat. Ea construiește adăposturile „ca să nu te plouă și să rămâi uscat și în siguranță”.

„Nu mi se pare corect faptul că există oameni fără adăpost”, a declarat Hailey pentru King 5 News. „Eu cred că fiecare dintre noi ar trebui să aibă o locuință.”

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Obiectivul său pe anul acesta este să cultive 250 lbs (113 kg) de alimente, să construiască 12 adăposturi și să împartă câteva mii de obiecte de toaletă și igienă personală. O puteți ajuta achiziționând produse din „catalogul său de nuntă” de pe Amazon sau contribuind la campania ei, GoFundMe.

„Nu mi se pare corect faptul că există oameni fără adăpost”, a declarat Hailey pentru King 5 News. „Eu cred că fiecare dintre noi ar trebui să aibă o locuință.”

De atunci, această copilă în vârstă de numai 9 anișori a început să construiască mici căsuțe mobile pentru a-și ajuta prietenii fără adăpost

Grație reducerilor ce i s-au acordat, costurile pentru realizarea unei singure căsuțe se ridică la numai 300$

Deși primește o mână de ajutor și de la părinții săi, ea realizează de una singură cea mai mare parte a lucrărilor de construcție.

Fetița plănuiește, de asemenea, să cultive în mica sa grădină o cantitate de 113 kg de alimente pentru cei nevoiași

Adăposturile cu ferestre și acoperiș, de 2,4 x 2,1 m realizate din paleți de lemn, au izolare din denim reciclat și roți pentru a putea fi deplasate

O puteți ajuta achiziționând produse de pe Amazon ‘wedding registry’ sau contribuind la campania ei, GoFundMe

Traducere: Ana Șușnea

Dacă doriți să traduceți ca voluntar articole pro-viață din engleză, franceză, spaniolă, italiană sau rusă, vă rugăm să ne  scrieți pe adresa provalorimedia@gmail.com

În afară de traducerea unor articole avem nevoie și de voluntari care să realizeze prescurtări în limba română ale unor articole din engleză. Mai multe detalii le puteți afla aici.

De asemenea, căutăm corespondent voluntar pentru Republica Moldova.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button