Marxism cultural

Noua candidată la președinția partidului de guvernământ propune o Germanie în care germanii să se simtă în siguranță și acasă

Annegret Kramp-Karrenbauer, secretarul general CDU, candidează la președinția partidului creștin-democrat din Germania.

Aceasta propune trei lucruri importante: asigurarea bunăstării, întărirea sentimentului subiectiv de siguranță al oamenilor și combaterea senzației de înstrăinare a cetățenilor.

Noua candidată propune ca guvernul să nu mai ia decizii fără consultări prealabile în interiorul partidului și doar dacă s-a stabilit consens în partid.

Aceste declarații promit practic sfârșitul politicii trasate de cancelarul Angela Merkel, de acceptare a imigranților ilegali, care dus la numeroase infracțiuni cu făptași de origine străină. O consecință a acestei politici este sentimentul crescând de nesiguranță al cetățenilor, care se văd puși pe locul doi la ei acasă din motive de corectitudine politică.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button