familieUncategorized

Municipalitatea Philadelphia retrage acreditarea unei agenții catolice de plasament pentru că aceasta nu plasează copii cuplurilor de homosexuali

Municipalitatea orașului Philadelphia, din SUA, a retras acreditarea unei agenții catolice cu experiență de un secol în plasarea copiilor vulnerabili în îngrijire la familii sociale.

Agenția Catholic Social Services (CSS) colabora cu serviciile publice de protecția copilului, fiind printre cele mai bune din oraș.

Unii dintre părinții sociali vor da în judecată municipalitatea pentru că discriminează CSS din cauza convingerilor religioase. Retragerea acreditării acesteia ca furnizor de servicii sociale înseamnă și privarea părinților sociali de sprijinul necesar pentru copiii pe care deja îi au în îngrijire.

Sharonell Fulton, care este mamă socială de peste două decenii, a declarat că cei doi copii cu nevoi speciale pe care îi are în îngrijire nu vor mai putea primi ajutorul medical pe care îl furniza pentru ei CSS, nu municipalitatea:

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ce dreptate este aceea care le retrage copiilor accesul la un cămin iubitor și stabil? Fără CSS, mamele sociale ca mine nu vor mai primi întregul sprijin necesar pentru îngrijirea copiilor  cu nevoi speciale.

Sursa: Life Site News


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button