familiereligie

Mogul din industria modei destăinuie ce a însemnat pentru el întâlnirea cu Dumnezeu

Brant Cryder, președintele influentului brand de modă Yves Saint Laurent (YSL) pentru America de Nord povestește într-un material video apărut pe YouTube cum l-a găsit pe Dumnezeu. Cryder, care se destăinuie pastorului Levi Lusko, spune cum l-a întâlnit pe Dumnezeu la un eveniment din 1996 din Denver. „Eu sunt răspunsul la ceea ce cauți”, a simțit Cryder ca și cum Dumnezeu i-ar fi șoptit , după ce ani de zile a încercat să umple golul pe care îl simțea în suflet.

Cryder, care lucrează de 10 pentru YSL a ținut să respingă prejudecățile celor care consideră că a-L urma pe Iisus înseamnă a-ți abandona visurile și pasiunile legate de carieră. Acesta spune că nu numai că nu a renunțat la modă după ce l-a întâlnit pe Iisus, ci dimpotrivă aceasta l-a ajutat să facă lucrurile mai bine și să aibă succes în cariera aleasă.

În același timp Cryder consideră că relația lui cu Tatăl l-a ajutat să fie un părinte mai bun pentru cei 3 copii ai săi. „Am aflat că Dumnezeu este cea mai bună persoană de pe pământ. El este cald. El este bun. El este plin de iertare”, spune Cryder

Sursă: foxnews.com

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button