familie

Ministrul Justiției va vota la referendum

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a declarat în fața presei că va vota la referendumul pentru redefinirea familiei care va avea loc pe 6 și 7 octombrie, deși nu a dezvăluit care va fi votul său. La ieșirea de la Consiliului Superior al Magistraturii, Tudorel Toader a precizat, citat de Stiripesurse.ro:

Voi vota. Știți că România are preşedinția din umbră a Consiliului UE. Înseamnă că ne pregătim ca de la 1 ianuarie să preluăm preşedinția, acesta e și motivul pentru care am mers în Italia și am avut o foarte bună întrevedere cu ministrul Justiției. Posibil ca la ziua referendumului să fiu într-o altă țară, dar legată tot de Consiliu, și probabil îmi voi lua un bilet de întoarcere mai repede și voi merge la referendum pentru faptul că din ’90 până azi, niciodată n-am lipsit de la niciun proces electoral și nu voi lipsi nici acum.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button