avortMarxism cultural

Miliardar democrat, puternic susținător al avorturilor, intră în cursa pentru Casa Albă

Miliardarul Tom Steyer, cel mai mare donator al Partidului Democrat din ultimii ani, și-a anunțat intrarea în cursa pentru Casa Albă. Steyer, la fel ca toții democrații care și-au anunțat candidatura, este un fervent susținător al avortului. Acesta a declarat în mai multe rânduri că va dona bani numai pentru candidați democrați pro-avort, promisiune pe care și-a îndeplinit-o. Astfel, la alegerile din 2014 Steyer a donat 75 milioane de dolari pentru candidații democrați pro-avort, iar la cele din 2016 suma donată a fost de 60 milioane. Steyer este fondator și președinte al NextGen America, Comitet de Acțiune Politică, cu o puternică orientare de stânga, care colaborează strâns cu Planned Parenthood, liderul industriei avorturilor și cu NARAL, cea mai veche și importantă asociație pro-avort din SUA. Potrivit Forbes, averea lui Steyer se cifrează la 1,61 miliarde de dolari.

Pentru a avea o imagine asupra fondurilor imense de care beneficiază lobby-ul pro-avort din SUA este suficient să amintim donațiile lui George Soros, care în ultimii ani a finanțat cu peste 247 milioane de dolari grupurile pro-avort sau cele ale lui Warren Buffett ale cărui donații către lobby-ul pro-avort au depășit 2 miliarde de dolari în mai puțin de 20 de ani.

Sursă: lifenews.com


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button