familie

Mii de Likes și distribuiri pe Facebook. Și ce i-au răspuns Sișu și Puya (trupa de hip-hop La Familia) unui fan care le-a cerut „relatări de la colțul străzii” în loc de valori conservatoare

Sișu și Puya, membrii trupei hip-hop La Familia, au lansat un manifest în care promovează familia tradițională, credința în Dumnezeu și naționalismul.

De altfel, Tudor Sișu este face parte din comitetul de inițiativă al Coaliției pentru Familie, care a depus la Parlament proiectul de revizuire a Constituției pentru clarificarea definiției căsătoriei în legea fundamentală.

Sub titlul „Manifest La Familia”, Sișu și Puya și-au îndemnat fanii să li se alăture și să promoveze mesajul lor, precizând că nu este o provocare, ci un apel către cei care cred și simt la fel:

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

La Familia își declară credința în Dumnezeu, în neam, în familia compusă dintr-un bărbat și o femeie, în normalitate și moralitate, în tradiție, în unitate și în limba română.

Manifestul are 2.270 de distribuiri pe Facebook și 2.400 de Likes.

Unii le-au spus artiștilor că preferă muzica de dragul muzicii, sau că preferă să îi audă cântând despre „bagabonții din cartier”:

Erick Caulfield Pentru mine La Familia însemna relatarea de la colțul străzii, bagabonții cu bune și rele și goana după bani. Nu mesaje patriotarde și lozinci expirate.

La Familia a răspuns:

La Familia asta a fost in 98 in 2017 lumea s-a schimbat noi am crescut….e impropriu spus LOZINCI ( cuvinte spuse doar ca sa manipuleze publicul )….credem in tot ce scrie acolo , nu am facut-o pt promo…MANIFESTUL e facut tocmai ca in caz ca cineva nu gandeste la fel sau nu subscrie acestor idei intru totutul…. nu are rost sa ni se alature . Familia noastra sustine ASTA !!!…esti sau nu cu noi e decizia ta !

La Familia pe scurt…nu vrem sa incurcam pe nimeni

La Familia Muzica nu e doar entertainment …e si mesaj…daca ti se pare ca e anormal MANIFESTUL e super..ma simt ca 98.Nu m-am inrolat in chestia asta ca sa multumesc pe unii sau pe altii…

Citește și Freamatul.ro: „Eu cred că LA FAMILIA are dreptul la exprimare”

Citește și Din ciclul „ne place non-conformismul, dar numai cel regulamentar”: un club din Cluj a anulat concertul La Familia după ce membrii acesteia s-au declarat în favoarea căsătoriei bărbat – femeie

SUSȚINE MESAJUL: Cumpără tricouri și hanorace personalizate LA FAMILIA din LaFamiliaShop


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button