familie

Mihai Smicală scos din Finlanda fără aprobarea Cameliei Smicală, mama lui

Camelia Smicală a anunțat mai multe detalii despre excursia inopinată din Estonia în care a fost trimis fiul ei, Mihai, fără aprobarea mamei sale. Autoritățile i-au emis pașaportul în mod ilegal, pentru că din punct de vedere juridic ea încă are custodia copiilor Maria și Mihai, preluați abuziv de Protectia Copilului/Serviciile Sociale din Finlanda.

Săptămâna aceasta, fiul ei, Mihai, a lansat un apel disperat pe Facebook, deoarece nu are încredere în autorități și nu înțelegea unde este dus. După excursie, el a revenit și cu un mesaj de mulțumire pentru cei care păstrează cazul lor în atenția publică. Redăm mai jos postarea Cameliei Smicală, mama lui, și mesajul lui de mulțumire.

„Mihai a ajuns în Finlanda.

Deși poate părea o exagerare, o simplă „excursie” nevinovată pentru „binele copilului”, o reacție „paranoică” a mamei, lucrurile nu stau deloc așa. Suntem supuși în mod constant unei torturi psihice iar presiunile vin din toate părțile. În fața acțiunilor de tip dictatorial nu ai cum să te aperi și, având în vedere toate ilegalitățile ale căror victime suntem,știm că sunt în stare de orice.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Repet, sunt legal tutorele copiilor și nu aveau dreptul să îl scoată pe Mihail afară din țară fără acordul meu și împotriva voinței lui Mihail.

Totul a fost hotărât într-o singură zi. Conform spuselor lui Mihail, a fost introdus suplimentar în excursie, lui nefiindu-i inițial rezervat loc la hotel.
Mihai a fost amenințat cu „celula de criză” fără măcar ca cineva să îi explice ce înseamnă aceasta. Nici acum nu știm ce reprezintă. Ne-au fost prezentate versiuni contradictorii iar diferite persoane din cadrul centrului unde este plasat Mihai ne-au dat date complet diferite. Totul în aceeași zi.

La poliție degeaba as fi făcut reclamație, deoarece poliția a eliberat pașaportul, deci a acceptat o ilegalitate.

Indiferent care a fost intenția lor cu această mârșăvie, (care ne-a provocat la #Toți4 alte traume), aceasta a fost dejucată,(ca de alte multe ori) de către solidaritatea și empatia voastră, prin acest intermediul acestui canal media care este Facebook.

Fiți binecuvântați! Vă mulțumim și vă iubim pe toți! 💞💞💞💞💞 ”


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button