dizabilităţi

VIDEO: Mihai Neșu și-a donat ziua de naștere copiilor care au nevoie de terapie. DONEAZĂ și tu 2 EURO!

Duminică, 19 februarie, a fost ziua de naștere a fotbalistului Mihai Neșu. Fostul fotbalist a lansat o campanie de strângere de fonduri care va dura trei luni, pentru a putea ajuta cât mai mulți copii sî aibă acces la un spațiu de recuperare și terapii avansate.

Cu lacrimi în ochi, fostul fotbalist spune că micuții alături de care luptă zilnic îi dau putere pentru a merge mai departe.

Viața lui Mihai Neșu este o luptă zilnică. O luptă cu el însuși pentru a putea merge mai departe și una pentru micuții cu probleme locomotorii care trec zilnic pragul fundației sale.

Fostul fotbalist spune că zâmbetele de pe fețele celor peste 45 de copii de care are grijă la fundație îi dau energie în fiecare zi. Neșu îi vede pe micuți ca pe o mare familie căreia vrea să îi ofere o viață mai bună.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Cei care vor să ajute Fundația Mihai Neșu să ajute copiii cu probleme grave de sănătate pot dona 2 euro dând un SMS la numărul 8838 până la data de 14 mai.

Cât timp Mihai s-a aflat în direct la Antena 3, telespectatorii au trimis mii de mesaje la 8838, astfel încât suma totală strânsă până acum a ajuns la 130.000 de euro.

 

Mihăiță Neșu a vorbit în direct despre proiectele sale și starea sa de sănătate:

Slavă Domnului, sunt bine. Mulțumesc lui Dumnezeu, nu pot să mă plâng de nimic. Fac în continuare terapie. Doar dragostea lui Dumnezeu și rugăciunile oamenilor m-au făcut să trec peste toate aceste lucruri mai puțin bune. Provin dintr-o familie mixtă, ortodocși și greco-catolici, mereu am fost credincios. Dar numai faptele tale arată dacă ești aproape de Dumnezeu.

 

Sursa: Antena3

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button