familie

Mesajul unui tânăr către Andreea Bălan: „La Referendum nu vom vota iubirea”

După ce cântăreața Andreea Bălan s-a plânsă pe Facebook că referendumul ar fi o acțiune care interzice iubirea între oameni, un tânăr i-a dat replica, tot pe Facebook:

Ținem să o anunțăm pe Andreea Bălan că la Referendum nu vom vota un sentiment – iubirea, așa cum a postat dumneaei pe facebook. Ci vom vota explicitarea clară a unei definiții care exista deja în Constituție și pe care unii vor să o interpreteze diferit decât a fost ea înțeleasă de autorii și votanții Constituției.

Este vorba despre explicitarea definiției unui act civil – CĂSĂTORIA – ca fiind uniunea liber consimțită între un bărbat și o femeie. Asta a însemnat „soți” în înțelegerea autorilor și votanților Constituției.

 

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button