miracolul vieţii

UPDATE: Medic salvat după 30 de ani de bebelușul a cărui viață o salvase cândva

doctor

Cu 30 de ani în urmă, doctorul pediatru Michael Shannon s-a luptat din greu să salveze viața unui bebeluș născut prematur care avea șanse de supraviețuire de 50%. Bebelușul a cântărit la naștere mai puțin de un kilogram și jumătate, dar doctorul a stat cu el permanent, până când starea de sănătate a micuțului s-a îmbunătățit și s-a stabilizat.

30 de ani mai târziu, pe 29 martie 2011, bebelușul de atunci, Chris Trokey, ajuns medic de urgență, i-a salvat el viața doctorului pediatru.

Doctorul conducea pe autostradă, când mașina sa fost lovită de un camion. Automobilul a luat foc, iar flăcările i-au cuprins picioarele. Dar apelul la sistemul de urgență a fost recepționat de un echipaj care se întorcea de la o altă intervenție și se afla în apropiere de locul accidentului, așa încât a ajuns în doar câteva minute. Între membrii echipei de urgență care l-au scos pe doctorul pediatru din mașina care ardea a fost și Chris Trokey.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Atunci, tânărul doctor de urgență nu a avut nicio idee că cel care îi salvase viața imediat după naștere se afla în fața lui. Doctorul pediatru a fost dus la spital și a stat internat 45 de zile, pierzând doar două degete.

La spital au stat de vorbă și Chris Trokey și-a dat seama că a participat la salvarea vieții celui care îi salvase viața. „Este unul dintre cei mai buni pediatri pe care-i cunosc. Face asta de 42 de ani și ar fi putut să se pensioneze, dar lucrează în continuare pentru că își iubește meseria”.

„Este uimitor să-mi văd pacienții cum cresc, însă este chiar incredibil ca unul dintre ei să-ți reintre în viață exact când ai mai mare nevoie”, a declarat Michael Shannon.

De fapt nu este neașteptat, ci este firesc: cel ce ajută viața are parte de viață, căci darul vieții rodește mereu viață!

Sursa: KTLA 5 TV


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button