Marşul pentru Viaţă

Marșul pentru viață la Criuleni, Rep. Moldova. Urmează Chișinău, București și alte multe orașe

de Redacția Stiripentruviata.ro

La Criuleni, în Republica Moldova, a fost organizat duminică, 20 martie 2022, Marșul pentru viață 2022 – ,,Egalitate, echitate și sprijin – din prima secundă și întreaga viață”.

Marșul a fost organizat cu implicarea Parohului Ion Țuțuianu și s-a desfășurat după liturghie, de la biserica din lemn „Sf. Arhanghel Mihail” a Spitalului Raional Criuleni și până la Statuia Sf. Voievod Ștefan cel Mare din centrul localității.

La manifestare au mai participat primarul din Criuleni, Mihail Sclifos, și președintele Asociației Moldova pentru viață, Nadejda Usatîi.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Asociația Moldova pentru viață va organiza sâmbătă, 26 martie, Marșul pentru viață de la Chișinău. În aceeași zi au loc marșuri pentru viață în numeroase localități din România și Republica Moldova, inclusiv la București.

Deocamdată aproape 100 de orașe au confirmat organizarea marșului, dar până sâmbătă s-ar putea ca numărul lor să fie de ordinul sutelor.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button