Marşul pentru Viaţă

Marșul pentru viață: Concursurile „Românii au talent pro-viață” 2021

de Redacția Stiripentruviață.ro

Marșul pentru viață 2021 „Uniți pentru viață” se va desfășura online sâmbătă, 27 martie. În perioada 1-29 martie 2021 vă invităm să participați cu mic, cu mare la concursurile „Românii au talent pro-viață” 2021

Concursuri:

• Concurs de desene pro-viață;
• Concurs de pancarte pro-viață;
• Concurs de bannere online pro-viață;
• concurs de clipuri pro-viață;
• Concurs de eseuri pro-viață;
• Concurs de poezii pro-viață;

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Materialele pentru concurs se trimit pe adresa concursuri@romaniapentruviata.ro.

Tema „Uniți pentru viață” este o chemare adresată românilor din țară și din diaspora. Fiecare poate face ceva, iar cea mai înaltă chemare pe care o avem este să sprijinim viața, să ajutăm femeile în criză de sarcină să se elibereze de frici și probleme, astfel încât să se poată bucura în mod deplin de venirea pe lume a copiilor lor. Fundamentul acestei implicări este chipul lui Dumnezeu din oameni: viața fiecărui copil, a fiecărei femei și a fiecărui bărbat contează, trebuie protejată și sprijinită de la concepție până la moartea naturală.

Toți cei care trimit materiale vor primi premii de participare: revista „Pentru viață” și un set de cărți scrise de Veronica Iani, din colecția „Cele 12 chei”.

La fiecare concurs, locurile I, II și III vor primi premii în bani: 200 lei pentru locul I, 100 ron pentru locul II și 50 ron pentru locul III.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button