Marşul pentru Viaţă

Marșul pentru viață 2023 la București: Ghid de participare

de Redacția Stiripentruviata.ro

Sâmbătă25 martie 2023, la ora 12:00, în Parcul Unirii, sunt așteptați paricipanții la Marșul penetru viață de la București.

La ora 12:30se dă startul spre Parcul Tineretului (intrarea Șincai), pentru un viitor pro-viață.

La finalul Marșului pentru viață va avea loc recitalul „Live for life”, susținut de Iustina Irimia Cenușă, și vom asculta mărturiile unor invitați care au înțeles din propria experiență valoarea vieții.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

La Marșul pentru viață 2023 din București va exista un spațiu destinat copiilor. Ioana Revnic, coordonatoarea proiectului „Spune-mi o poveste pentru suflet”, și Veronica Iani, scriitoare și ilustratoare de cărți pentru copii, le-au pregătit celor mici activități speciale pentru vârsta lor.

„Ne adresăm în special femeilor în criză de sarcină și copiilor lor, spunându-le: sunteți iubiți amândoi, mamă și copil, și veți avea parte de soluții, de sprijin și oameni care să vi le ofere!” transmit organizatorii de la București – asociațiile Studenți pentru viață București și România pentru viață.

Ghid de particiare Marșul pentru viață 2023 de la București

  • Pentru început, un lucru foarte important este că te așteptăm cu aproximativ 15 minute mai devreme. Asta înseamnă ora 12:15. Îți recomandăm sa te încalți cu niște adidași comozi pe care îi ai, deoarece o să mergem ceva pe jos.
  • Adu o pancartă desenată de acasă cu un mesaj pro-viață, precum „Iubește-i pe amândoi!”. Nu ai timp să confecționezi una? Nu te îngrijora, avem noi destule și îți poți alege modelul pe care îl preferi!
  • Înainte dea pleca în Marș poți ruga voluntarii din jur să îți ofere baloane cu sigla MPV șiiiiiiii fii cool și lipește-ți un abțibild pro-viață pe mână sau chiar pe față! Abțibildul e din partea casei! 😁😉
  • Fă-ți cât mai multe poze ca să le ai ca amintire, iar dacă te hotărăști să le postezi pe Instagram, nu uita să ne dai tag (@marsulpentruviatabucuresti)
  • Mai avem o surpriză! Postează cea mai bună fotografie pe care ai făcut-o la Marșul pentru viață cu hashtag-urile #mpv2023#viitorulesteproviata#fotompv2023 și intră în concursul „Poza pro-viață de la Marș”
ar


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button