Marşul pentru Viaţă

Marșul pentru viață 2023 de la Los Angeles: „Misiunea noastră e iubirea”

de Redacția Stiripentruviata.ro

Tema ediției din acest an a Marșului pentru viață 2023 de la Los Angeles (One For Life LA) a fost „Misiunea noastră e iubirea”. Evenimentul a beneficiat de participarea unei puternice comunități hispanice din regiune și s-a desfășurat în spaniolă și engleză.

Arhiepiscopul Romano-Catolic Jose Gomez de Los Angeles a deschis lista discursurilor.

„Mișcarea pentru viață este o mișcare pentru iubire”, a spus prelatul.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Lauren Constabile, fondatoarea Heart of Joy International, i-a încurajat pe oameni să le arate iubire copiilor, spunând că primul gest de iubire este să-i primească în viața lor: „Acești copii nu sunt o povară, ci cel mai mare dar”, a spus ea.

Chika Anyanwu, vorbitor motivațional, a spus de pe scena marșului că „a fi în mod constant pro-viață înseamnă să-ți pese de viața aflată în orice stadiu de dezvoltare în pântecele mamei și să o aperi”.

Au urmat familii care și-au împărtășit experiența de pe scena marșului.

Rick și Modesta Pulido, părinții a șapte copii, au vorbit despre sănătatea mentală: „Iubirea face să se învârtă lumea, iar vindecarea inimii tratează și problemele mentale”, au spus ei.

Penny și Mike Michalak, părinții a 16 copii, dintre care 10 adoptați, inclusiv doi cu sindrom Down, au transmis că „lumea are nevoie de mai mulți copii cu sindrom Down, pentru că sunt cei mai buni profesori de iubire”.

Jess Echeverry, o mamă post-abortivă, a spus: „Sunteți unici. Fiecare dintre noi și dintre cei pe care-i întâlnim este în gândul lui Dumnezeu”.

În carul evenimentului a fost acordat și tradiționalul grant de 10.000 de dolari pentru cea mai promițătoare organizație pro-viață.

După marș, la Catedrala Doamna noastră din Los Angeles a fost oficiată o rugăciune pentru copiii avortați.

Anul acesta, Marșul pentru viață de la Los Angeles a ajuns la a noua ediție.

Video: click aici.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button