Marşul pentru Viaţă

Marșul pentru Viață 2016: Curând, în cele 130 de orașe organizatoare din România și Republica Moldova

Alexandra

Conform Alexandrei Nadane, Președinte Studenți pentru viață, și Ioanei Picoș, purtător de cuvânt al Marșului pentru viață, de câțiva ani încoace tot mai mulți tineri se declară pro-viață și vor să se implice în activități de protejare și sprijinire a vieții de la concepție și până la moartea naturală.

Ioana

Mesajul lor este unul pozitiv, de recunoștință pentru cei care le-au dat viață, de celebrare a vieții și încurajare în asumarea responsabilităților, dar și de îndemn către membrii comunității de a sprijini mai mult femeile să își împlinească chemarea de a da viață, ceea ce numai ele pot face – cu sprijinul bărbaților care le sunt alături și, la nevoie, al întregii  comunități.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Așa cum au declarat organizatoarele la conferința de presă din 23 martie 2016, tema de acest an a Marșului pentru Viață – „Pentru viață, pentru femeie, pentru familie” – arată că a fi pentru viață înseamnă și a fi pentru femeie, iar viața și familia sunt cel mai bine ocrotite și sprijinite în cadrul familiei.

Tinerii au cooptat și o serie de celebrități în campania lor de mesaje, dintre care Paula Seling și Vlad Miriță vor participa la Marșul din București, oferind în Parcul Tineretului, sâmbătă, 26 martie, de la ora 15.30, un concert cu intrarea liberă pentru toți cei care iubesc viața sau pur și simplu muzica de calitate

Paula

Vlad

Rafaelo

buzdu

Cei care sunt de acord cu mesajele propuse de tinerii pro-viață sunt invitați să le distribuie și ei pe Facebook, dând click pe Share la imaginea sau imaginile despre care cred că îi reprezintă și pe ei cel mai bine (si adăugând hashtag #hailamars):

SHARE! Ce mesaj te reprezintă? #hailamars Soon, in a city near you: www.marsulpentruviata.ro

Posted by Marșul pentru viață România și Republica Moldova on Thursday, March 24, 2016

Foto: Claudia Enescu (Alexandra Nadane și Ioana Picoș), Cătălin Apostol, arhive personale

Prezentăm și pe această pagină câteva din mesajele, redate într-o formă puternică și convingătoare, din campania online a tinerilor Studenți pentru viață implicați în organizarea Marșului pentru viață București și în sprijinirea marșurilor locale din toate cele aproape 130 de orașe organizatoare.

Eliza

12512250_1275203932495958_120802893481624956_n

Antonel

Cristina

Ancuta

12417764_1275203935829291_3006542643486966596_n


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button